Godt nyttår !

Kursene begynner igjen 7.januar. Du har samme tid/dag som før jul.

RIDEKNAPP-KURS & PRØVER

Lørdag 18.januar blir det rideknapp-kurs og prøver ved stall Tajet.  Kl. 11- 16

Hva er rideknappen?

Rideknappen er Norges Rytterforbunds ferdighets-system som inneholder både hestestell, håndtering og ridning. Det finnes 5 grader av denne.

Denne lørdagen skal vi ta for oss grad 1 og 2 . Det vil bli kurs først, med både teori og praksis før dere får prøve dere på selve prøven.  Vi anbefaler alle elever som ikke har tatt disse prøvene og delta. Det er også mulighet å ta en knapp flere ganger, så om du har tatt den før kan du gjerne gjøre det igjen om du ønsker

Kurset koster kr 450,- inkl  2 rideknapper.

Begrensede plasser, så vær rask med påmelding.  Passer for alle aldersgrupper. påmelding senest 12.januar.

 

NYTTÅRSRITT for øvede ungdommer og voksne  søn 12.januar kl 12

begrensede plasser. påmeld snarest.  kr 200,-

 

VINTERLEIR 24.- 26 FEBRUAR  – mer info kommer snart .

Og her kommer litt ommsummering av året 2019

Da er 2019 over og det er på tide med et lite tilbakeblikk.

Året har vært fint og travelt her på Tajet. Det har vært stor aktivitet med god oppslutning. Gro Beate og Iselin jobber her , de er godt kjent med hester og stall -og til veldig god hjelp for Lene. De har også egne hester og forhester på stallen, så de tilbringer også mye av sin fritid her.

4 av hestene har forryttere 2 dager i uka og 1 dag i uka har vi utplasseringselev fra Buskerud videregående.

Jeg, Lene jobber (i tillegg til stallen og litt som lærervikar..) også 40 % i ON -som er et opplæringskontor. Der har jeg ansvar for lærlinger innen fagene hest, landbruk og barne-og ungdomsfag. En spennende jobb hvor jeg er mye rundt i bedrifter.

Trine jobber her som ridelærer på torsdagene, så da har vi ridekurs på begge banene samtidig. Det er full fart og mange folk denne kvelden, men vi har ofte tid til litt skravling og kakespising også 

I skrivende stund har vi 31 hester i teamet vårt. Flotte, greie 4 beinte kollegaer som vi er veldig stolte av og som vi gjør alt for skal ha det bra.

I løpet av året har det blitt født et føll (Oskar) og vi har måttet ta farvel med 2 av våre gamle trofaste venner (Fernando og Emil) som nå beiter på de eviggrønne enger.

3 hester er solgt (Posy, Queen og Tindra) og 8 nye har kommet iløp av året ( Prinsen, Lucy, Linnea, Lettir, Vilja, Arya, Stormvind og Gladi ) Vi har 5-6 hester som skal selges i 2020. Det å kjøpe og selge hest er en del av næringen vår , og selv om det alltid er trist når noen drar så er det også hyggelig å finne fine hjem og se hvor mye glede det kan skape.

3 hopper ble bedekt, men kun Lola og Linnea ble drektige. Så vi krysser fingrene for 2 fine friske fjordhestføll til sommeren.

Vi har også pusset opp stallen oppe -og ble veldig fornøyd med resultatet .

AKTIVITETER 2019

– Nyttårs-ritt

– Ridekurs og ridetimer

– 2 sprangkurs

– Mg- trening

– Påskeleir, sommerleir (6 uker), høstleir

– Rideturer

– Aktivitetsdager 2

– Vinter-rebus

– Dugnad og ridedugnad

– 2 stalljente-treff

– Bursdager og barnehagebesøk

– Sommeravslutning

– Salg og byttedag

– Halloween-fest

– Julegrøt

– Juleavslutning

Vi takker for et fint år -og til alle dere som har vært sammen med oss. Og så ønsker vi 2020 velkommen med mange morsomme aktiviteter !

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

One thought on “Godt nyttår !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *