Rideleir

Det er fremdeles ledige plasser på rideleir i sommer.  Vår leir går fra søndag – fredag og man rir 2-3 ganger pr dag alle dager. Dere får deres egen hest for en uke, får oppleve mye moro som for eksempel sprangkonkurranse, rideturer på Holleia, overnattingstur til setra, bading med hest, gymkana, voltige og ridning i westernsal, horsemanship, natursti og oppvisning som dere selv er med og bestemmer.

Dere bor på 2- 7 manns rom på gården, får 3 måltider pr dag (mulighet for mellommåltid) og vi er bare max 16 deltagere -så alle blir godt kjent !

Pris er fra 3000,- – 3900,- pr uke.

Til dere som alt har meldt dere på :  Nå har jeg fått depositum fra de fleste av dere. Har du enda ikke betalt, så vær rask.  Dere på uke 1 og 2 har fått giro på restbeløpet som skal betales innen frist. Dere andre får innen et par uker.  I god tid før leiren legges det ut utstyrsliste og veiforklaring her på bloggen – følg med.

Gleder meg veldig til sommer, sol og lange lyse rideleirdager med hest fra morgen til kveld!

Sprangstevne Kr.Himmelfarts dag

Alle bildene er tatt av ANNA FINNERUD

(tusen takk til vår flinke stevnefotograf!  )

Alle bildene fra dagen ligger på facebook – dette er bare noen av de.

 

Marie/ Mim

Hannah / Mundur

Ragnhild/ Curry

Stine / Dee Jay

Helena/ Mim

Tiril / Curry

Karin / Co

Vilde / Co

Sanne / Emil

Ragnhild / Curry

Lotta / Posy

Ragnhild/ Taja

Tuva / Emil

Helle/ Gull-Viva

Torunn/ Mundur

Marius/ Mim

Tosia/ Co

Ida/ Magnus

Heidi/ Taja

Mari / Gull-Viva

Eva Marie /Gull-Viva

Katrina / Mundur

Thale / Magnus

 

Marlene / Mundur

PREMIEUTDELING :

Stalljenteleir

Jeg er heldig å ha en flott stalljente-gjeng her på Tajet. De gjør en super jobb med å hjelpe til ordne klar hester til ridetimer, leier nybegynnere, møkke staller, koste og ordne. Man får ikke betalt for å være stalljente ( men det koster heller ingenting – så er en fin gratis fritidsaktivitet) , men man lærer veldig mye -både om hest og ansvar 🙂

På noen aktiviteter får stalljentene rabatt (for eksempel på stevnet som var nå fikk de halv pris), de får ri på ledige ridetimer og hvert år har vi 1 stalljentesamling og 1 stalljenteleir som er gratis for alle stalljentene.

Fra onsdag – torsdag var det klart for årets stalljente-leir. Her er bildene (som dessverre er veldig uklare fordi kameraet mitt ikke var på sitt beste..) :

Sanne/ Ylva, Mari / Quuen, Hanna/ Silke og Eli/ Alva

Malin/ Magnus, Heidi/ Co, Karin/ Odin, Iselin/ Mai Brona

Eli / Silke

Hanna/ Fie

Heidi/ Chess

Karin/ Alva

Mari / Queen

Sanne /Odin

Stine / Harry

pakking og vasking før avreise

 

torsdag (Kr.Himmelfarts-dag) var det stevne her. Anna Finnerud var stevnefotograf. Hennes flotte bilder ligger på facebooksiden vår.  (og noen av de legges også ut her etter hvert)