Ledere 2024

Her på Stall Tajet er vi veldig heldige å ha super- flinke rideleirledere.

De er alle veldig godt kjent her , både med stedet, rutinene og hestene. Noen av de har vært her i veldig mange år (!) mens andre er relativt nye som ledere ( og vi håper de blir her i mange år fremover).  For å bli leder her må man selv ri (eller ha ridd) her på kurs og leir og dele våre tanker rundt hestehold og hestevelferd.

Denne gjengen møter dere her i sommer :

CONNIE

Hei! Jeg heter Connie og er 20år. Jeg er lærling her på tajet med hesten min Lill. Jeg skal være leder på uke 1, sammen med Eirin. Jeg gleder meg masse til å bli kjent med dere.

 

CORNELIA

Cornelia heter jeg og er 33 år gammel. Jeg begynte på Tajet leir som deltaker da jeg var 10 og har vært her nesten hver sommer siden. Vi sees på uke 5!

 

MARIA

Jeg heter Maria Helene, blir 22 år til sommeren og kommer fra Hadeland. Jeg har drevet med hest siden jeg var liten og vært på Tajet hver sommer siden jeg var 14 år. I vinter har jeg også hatt Oskar på helfôr, en ekstremt morsom hest som vil glede mange leirdeltakere i årene som kommer. Jeg skal være leder i uke 5 sammen med Cornelia, og gleder meg masse til å møte kjente og ukjente!

 

EIRIN

Hei! Jeg heter Eirin og er 20 år. Har selv ridd på Tajet i mange år, har vært leder i mange år og selv på leir flere ganger. Skal være leder uke 1, gleder meg masse til å møte dere i sommer!

 

SUNNIVA

Jeg heter Sunniva og er 14 år. Jeg har drevet med hest siden jeg var liten men jeg har vært her på tajet i ca 7 år. Jeg starta med Hajdi på fôr, for litt over 1 år siden. Nå rir jeg litt forskjellig, mest Keilir. Jeg skal være leder her i sommer med Julie i uke 3, gleder meg masse til og se dere!

 

NATALIE

Jeg heter Natalie, er 16 år og har drevet med hest siden jeg var veldig liten, har vært på Tajet i 4 år , jeg har Stormvind på for som jeg trives veldig med. Jeg skal være leder i uke 2 sammen med Hanne, jeg gleder meg masse til og møte alle sammen!

 

HANNE

Hei jeg heter Hanne jeg er 16 år gammel. Jeg har drevet med hest i ca 7 år nå, alle de årene har jeg vært her på Tajet. Akkurat nå har jeg Lucy på for, men har har andre hester på for tidligere. Jeg går også på sprang timer på en stall i Åsa vær uke. Jeg gleder meg kjempe masse til å møte dere på uke 2!

 

JULIE

Hei jeg heter Julie og er 14 år. Jeg har gått på ridning her på Tajet i 6 år. Jeg trives veldig godt på stallen og har også vært stalljente her noen år nå. Jeg er også forrytter på Alva.  Jeg skal være leder sammen med Sunniva på uke 3. Gleder meg veldig til å møte dere alle til sommeren.

 

 

 

 

 

LENE

Det er jeg, Lene som er hovedleder på rideleiren. Jeg har drevet Stall Tajet siden 1995.

Jeg er utdannet pedagogisk barnepleier med jobberfaring fra barnehage og skoleverket. Ved siden av driften av stall Tajet jobber jeg også i Opplæringssenteret for naturfag hvor jeg følger opp lærlinger ute i bedrifter.

På rideleiren har jeg ansvar for matlaging og undervisning. I tillegg har alle vi lederne et overordnet mål om at alle skal ha det bra på leir.

 

Iselin og Inger Kirstine jobber også her , så de vil dere treffe i stallen  i sommer 🙂  Flinke jenter som gjerne svarer på spørsmål og trår til som hjelpere på rideleiren også.

 

Vi gleder oss alle til å treffe DEG i sommer !