Rideturer

Vi arrangerer rideturer på Holleia de fleste helger og ferier, samt noen ganger på ukedager. Velkommen til en morsom tur i skogen !  Hest, frisk luft og naturopplevelser på en og samme gang -kan det bli bedre?

Vi tilpasser turen etter dine ønsker.  VELKOMMEN !

 

Kr.Himmelsfarts- ritt . Tilbud på rideturer  : Førstkommende torsdag ( 21.mai) er det ikke ridekurs. Men vi håper DU kommer og rir fordet! Vi har rideturer hele dagen. Kl. 11.00 er det ridetur for nybegynnere/litt øvede. Dersom du trenger leier må du ha med en fra egen husstand. 45 minutters ridetur kr. 200,- Kl 12.30 er det 1 times ridetur for øvede/viderekommende. Det blir skritt og trav + mulighet for galopp for de som vil. Kr. 250,- Kl 14.30 er det 1 timers ISLANDSHEST-TUR med tølt og galopp for øvede/viderekommende ryttere . Kr 250,- Bindende påmelding til turene på mail til [email protected] eller sms 97598087 Velkommen – håper vi sees !

 

ordinæ pris rideturer

kort leietur  (ca 15 min)  100,-

45 min ridetur   250,-

1 times tu 300,-

2 timers tur 550,-

se mer på

www.tajet-turridning.com

VIKTIG info om sommerens leir

 

 

oppdatert  09.05.20

(til info : det er disse ukene som gjelder nå! Tidligere info er ugyldig. dette er pga koronasituasjonen. Beklager at ikke stalltajet.no er oppdatert – vi jobber med saken , men det er feil på siden..)

 

På bakgrunn av gjeldende korona-restiksjoner blir det noen endringer i sommerens oppsatte leiruker.

Vi understreker at vi forholder oss til retningslinjene fra høyere hold, så selv om dette medfører ulemper for både oss og dere kommer smittevern i første omgang. Det vil derfor bli utsatt rideleirstart, mindre grupper, mer dagrideleir og færre overnattingsplasser.

MEN vi skal ha mye moro likevel!! Så jeg håper DU kommer!   Ikke vent med påmelding, i år blir det nok fort fullt.

Her er oversikten over sommerens leir :

uke  1  29.juni-3.juli  dagrideleir

uke 2 5.- 10.juli overnatting   – fullsatt

uke  3 11.-13.juli familieleir (kr 2500,-) også åpen for barn og voksne som kommer alene!

uke 4  19.- 24.juli  fjortisuke

uke  5  26.- 31.juli   dagrideleir

uke  6 2.- 7.aug  fjortisuke   FULLSATT

uke 7  9.- 14.aug overnatting + dagrideleir   – FULLSATT

NB! På overnattingsleir i år færre plasser pga smittevern .  Dvs det kommer til fort bli fullsatt! Vær rask med din påmelding.   (nb  om smittevernsregler endres løp av sommeren, kan endringer forekomme. Blir det færre restriksjoner kan det være vi åpner for flere plasser).

Pris dagrideleir 2500,-  (man – fre kl 8-16)  overnattingsleir 3900,- (søn- fre)

 

Endringer kan forekomme. Dersom det viser seg de åpner opp enda mer etter 15.juni vil det bli arrangert 1 uke til med overnattingsleir.

VELKOMMEN TIL OSS !

Vi gleder oss veldig mye til en super rideleir – sommer ! Håper DU kommer!

Endelig åpner vi igjen!

Endelig får vi starte kursene for alle igjen. Med strenge smittevern-tiltak som 1 meters avstand, antibac og desinfisering av utstyr skal dette gå fint!  Hestene liker meg ikke så godt om dagen for jeg går rundt og lukter hånd-sprit og klor 😉  så de sukker oppgitt når jeg kommer med vaskebøtta..

RIDEKURS

Endelig! Vi starter opp igjen neste uke (fra 12.mai)

Ryttere må ha med 1 medhjelper som skal være der til rytteren er på hesten.  Dersom rytter trenger leier må 1 fra husstand leie. NB! Nå som hestene ikke har gått på kurs på en stund kan det hende du trenger leier selv om du vanligvis ikke trenger det.

Publikum forbudt.         Ved behov for leietau skal de som henger PÅ bindestokken ute benyttes. Etter bruk skal de legges på BAKKEN.  Tøyler og stigbøyler/reimer desinfiseres mellom bruk.  Alle MÅ vaske/ sprite hender ved ankomst.  Det står antibac på bordet ved stallen.

Vi minner alle om å holde 1 meters avstand og ta hensyn til hverandre. Dersom du er forkjølet/ syk kan du dessverre ikke komme.

Det er nå EKSTRA VIKTIG at dere sier fra i god tid (helst 2 timer før) dersom du uteblir til en time.  Vi bruker ekstra lang tid på klargjøring av hester i disse dager -og det er kjedelig få beskjed når en hest står klar..

Vi gleder oss til å se deg igjen J

Klokkeslettene/ gruppene er som før korona. Spør om du er i tvil.  Velkommen!

[email protected]       tlf 97598087

Det er fremdeles vanskelige tider for oss  🙁  Fravær av inntekter disse ukene har vært merkbar. Og det er enda veldig uvisst om det blir mulig å avholde rideleir som planlagt.  De “flotte” titakspakkene politikerne drev og lovte var ikke mye verdt, vi fikk avslag på søknaden  (men prøver på nytt! ).  Vi har måttet selge noen hester for å dekke inn utgiftene – hestene må jo ha mat, hovslager og veterinær selv om inntektene er fraværende.  Så ganske triste tider – men vi klarer fremdeles å tenke fremover og være positive.

– det er iallefall helt supert at ridekursene starter igjen! – jeg gleder meg SÅ til å se dere alle igjen!

  • og i helgene er det RIDETURER  – håper du melder deg på !

Neste ridetur er LØRDAG 9.MAI  kl 11 for nybegynnere/litt øvede og kl 12 for dere med god erfaring.