gratis rideleir

http://www.ringblad.no/Hun_gir_bort_to_uker_p__hesteryggen-5-45-56945.html

på linken over kan du lese om at vi gir bort gratis rideleir til (minst) 2 barn i sommer.

Kanskje DU kjenner en som fortjener dette?

Har ingen spesifikke krav , men det bør være en som har en litt vanskelig hverdag -som gjør at de ikke har økonomi eller mulighet til å reise på rideleir.

send meg i så fall en mail på   [email protected] 

 

frist er 10.mai.

I løpet av mai vil jeg bestemme hvem som skal få de 2 plassene. Utvelgelsen skjer ved at jeg grundig leser gjennom alle henvendelser, plukker ut ca 10 som alle fortjener dette ekstra mye -og så trekker jeg ut fra de igjen tenker jeg.  

Til rideleir -deltagerne

Hei alle sammen 🙂

Nå har vi fått en liten forsmak på sommeren. Inngjerdingene har tørket opp, hestene feller vinterpels for harde livet og ligger langflate i solsteiken om dagen 🙂

Og IDAG ER DET 2 MÅNEDER TIL DET BRAKER LØS! Da kjører sommerens aller første leirdeltagere inn på tunet her – vi gleder oss!

 Harry

Forhåpentligvis blir det 7 uker med leir her i sommer. På nåværende tidspunkt ser det litt dårlig ut for uke 4 – muligens blir denne bare en 3-dagers leir  (men vi håper fremdeles på flere påmeldinger!  Uke 7 har fått 2 ledige plasser etter litt omrokkeringer , så bare å melde seg på.  De øvrige ukene har fremdeles flere ledige (men nå kommer det påmeldinger omtrent hver dag)

 

 Gull-Viva

 Alva

 Donna begynner få skikkelig babymage

 mor & datter

fine gjengen vår – om 2 måneder er de klare til å ta imot DERE på leir!

 Nikita og Frøjel

 Co, Taja, Posy og Silke

 Ylva

 

Nå skal alle dere som er påmeldt ha mottatt både bekreftelse og giro på depositum. begge deler sendt på mail – gi beskjed dersom du ikke har mottatt!

På denne bloggen vil det bli mer info fremover så følg med 🙂 Både blogg om rideleirhestene, program, utstyrsliste, veiforklaring, badeinfo ++ vil bli lagt ut på denne siden. Husk å bla deg nedover i blogginnleggene dersom du ikke har vært her inne på en stund.

Nå gleder jeg meg til en ny hest som kommer om en uke eller to 🙂  Og i god tid før rideleiren starter, kommer også de hestene som har vært borte på for i vinter hjem igjen.

– vi sees  -nyt våren så lenge 🙂

Rideknapp-dag

Da har vi arrangert nok en vellykket rideknappdag . 3 deltagere tok grad 1 og 2 grad 2.  Heldige med været også, så en fin dag ble det.

Her er bildene fra dagen:

 

ukas ridetimer

Fint med lange lyse kvelder.  Denne uka har nybegynnergruppene hatt tur (og sett etter vårtegn), øvet-gruppene har trent balanse og overganger på banen og viderekommende-gjengen overganger og versader.

2 kaker ble også spist denne uka  (noen av gruppene har kakeavtale – de som detter av må bake kake)

 

Rideknappen

 

RIDEKNAPP- KURS  OG PRØVER  søndag 19.april

 

Velkommen til en ny sjanse til å ta RIDEKNAPPEN.

 

Kurs og prøve på samme dag.  Kl. 11.00- 15.00

 

(ta med niste)

 

Grad 1 , 2 og 3   (du velger selv om du tar 1 eller flere)

 

Pris for kurset er kr 200,- + kr 100,- pr rideknapp-prøve.

 

Hva er rideknappen ?

 

NRYFs primære målsetting med rideknappen er å gi et tilbud til alle rideinteresserte. Samtidig vil rideknappen kunne representere et fornuftig og skolerende aktivitetstilbud til klubber/lag og grupper som ønsker å arbeide med hester og ridning.

 

Rideknappen er et bevis for gjennomførte og godkjente ferdighetsprøver i ridning samt stell av hest og kunnskap om hest. Rideknappen er inndelt i fem forskjellige grader, som er tilpasset varierende nivåer hos rytterne og som på den måten skal sikre kontinuitet i skoleringen av rideinteresserte. Rideknappen er utformet som et emaljert merke i metall. Merket er likt for samtlige grader, men hver grad har sin bestemte farge.   Rideknappen omfatter blant annet følgende emner:

 

Stell av hest og utstyr

 

Rengjøring i stallen

 

Mønstring

 

Litt om fôring

 

Kjennskap til farge, avtegn, navn på ytre kroppsdeler hos hesten  

 

Visitering

 

Klargjøring av konkurransehesten

 

Grunnleggende ridning

 

Ridning i trafikkert område

 

Ridning i terreng

 

 

 

Påmelding innen 10.april      [email protected]    eller sms  97598087

BB : Påskeleir

Her kommer bildene fra påskeleiren

3 dagers påskeleir – velykket og moro 🙂

Første dagen hadde vi ridetime, unghesttrening, heste/stallstell og taco/filmkveld.

Neste dag var det fashionkonkurranse, påskeskattejakt, sprangkonkurranse, barbakridning og kosekveld med baking av minipizzaer, godterispising, miming mm.

Den siste dagen hadde vi en fin langtur på Holleia + barbakridning .

 Harry og Ayuhwa fulgte spent med på alt som skjedde

så var det klart for PÅSKESKATTEJAKT  🙂

pizza-bakere i sving

he he hadde mye moro med denne gjengen. Vi fant fort ut at vi bare var “blondiser” på denne leiren 😉   – NB Dette var ikke min kommentar da – MEN siden jeg er blond selv kan jeg jo spøke litt med dette 🙂

Onsdag var det langtur -og vi kunne ikke vært heldigere med været.

En deltager var litt uheldig og datt av , så grilling på setra måtte vi dessverre avlyse, så ble det lunsj hjemme isteden..

Så og si alle hestene var i gang i løpet av påskeleiren.

Deltagerne på denne leiren var : Karoline, Sigrid, Sanne, Kaja, Stine  (+ Ada og Lotta på 1-dags leir)