Rideleir-ledere 2022

Her kommer oversikten over årets ledere. En fin gjeng med flinke jenter som er godt kjente på Tajet 🙂

CORNELIA

Åpne bilde

Jeg heter Cornelia og er 31. Jeg har vært gjenganger på Tajet i over 20 år nå og stortrives her❤ Dessverre blitt lite hest på meg i det siste på grunn av allergi, men det stopper ikke meg fra å komme på leir. Skal jobbe på uke 5 sammen med Maria og delta selv på voksenleir.

 

MARIA

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg heter Maria Helene, jeg er snart 20 år og har drevet med hest siden jeg var ganske liten. For tiden rir jeg en dølahest som heter Luna, som også har et føll som heter Balder. Med henne har jeg planer om å starte litt dressur når hun blir i form til det, og jeg har også tidligere konkurrert i sprang med en kaldblods jeg hadde på fôr. Jeg er inne i mitt første år som lærling som landbruksmekaniker på Akershus traktor, avdeling Hønefoss. Dette blir mitt fjerde år som leder, men jeg har også vært med som deltaker noen år tidligere. Uka på Tajet har liksom blitt litt tradisjon, og i år skal være leder i uke 5 sammen med Cornelia. Jeg gleder meg masse til å møte både nye og kjente fjes!

 

TIRILL

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei, jeg heter Tirill . Jeg er 15 år og begynner på videregående nå etter sommeren. Jeg har ridd i 9 år, og hatt Mundur på for nå i 2 år nesten. Dette blir mitt 4 år som leder. Jeg skal være leder uke 2 og 6. Gleder meg veldig!

 

HANNA

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg heter Hanna, er 18 år. Har ridd i 10 år, alle årene på Tajet så er ganske godt kjent der. Jeg har vært med å ridd inn Nikita, jeg har også hatt Mundur på fór. Gleder meg veldig til å møte nye folk i sommer! Jeg skal være leder uke 1 sammen med Eirin.

 

EIRIN

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei! Jeg heter Eirin og er 18 år og bor i Vikersund. Jeg har ridd på Tajet i mange år nå, og har selv vært på leir og vært leder i flere år. Så jeg er godt kjent med stedet og hestene. Jeg gleder med veldig til å møte kjente og nye fjes, jeg skal være leder uke 1 sammen med Hanna

 

KAJA

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei! Jeg heter Kaja og blir 16 år til høsten. Jeg har ridd nå i omtrent 10 år og over 6 av dem på Tajet, så er ganske godt kjent der. Jeg har også vært fórrytteren til Morg i 1,5 år nå til sommeren. Jeg skal være leder på uke 2, sammen med Tirill. Dette blir mitt andre år som leder, og jeg gleder med utrolig mye til å bli kjent med dere som skal på uke 2.

 

NATALIE

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei jeg heter Natalie blir 14 år og Har vært på Tajet i litt over 1 år. Jeg har Gull-viva på tajet på for , jeg skal være leder i uke 3 sammen med Vakare , Det er mitt første år som leder , gleder meg Masse til og møte alle til sommeren.

 

VAKARE

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei, jeg heter Vakare og blir 14 år i sommer. Jeg har ridd på stall tajet i ca 7 år, og er forrytteren til Lucy. Jeg gikk på ridetimer her tidligere, og hadde Hajdi på for. Jeg skal være leder i uke 3.

 

HANNE

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei jeg heter Hanne blir 13 år, og har vært på Tajet i litt over 4 år. Har Hajdi på for her på Tajet, jeg skal være leder i uke 6, det er mitt første år som leder. Gleder meg til og møte alle sammen til sommeren.

 

KJERSTI

Kan være et bilde av hest og utendørs

Hei på dere. Jeg heter Kjersti og dette er mitt tredje år som leder på sommerleir hos Lene her på Stall Tajet. Jeg er 52 år og jeg har ridd på kursene som heter Kjærringrytterne og vært med på mange fine turer de siste 6 årene. Foruten om å like hest, så liker jeg også godt hunder og har 3 stykker. I år skal jeg være leder på uke 6, og jeg gleder meg til å være sammen med dere og bli kjent med dere alle.

 

 

LENE

Jeg heter Lene , er 48 år , driver stall Tajet og er hovedleder på alle ukene. Jeg er veldig glad for de flinke medhjelperne mine og jeg gleder meg veldig til sommeren!

Dette er 26.året med rideleir her på Tajet 🙂  Det er veldig moro å ha 2. generasjon på leir nå!