Føllet er født

Natt til fredag 24.mai så føllet til Lola dagens lys.

En flott liten hingst, som hvis alt går etter planen (navneforslag må sendes inn) skal hete

TAJETS OSKAR

 

Mammaen er Lolita (Lola) og pappaen SØLREI   (begge fjordhester)

til rideleirdeltagere

Nå går det FORT til rideleirstart! Ukene er så og si fulle. I løp av en ukes tid skal jeg bestemme hvem som får de 4 gratisplassene, og etter det vet jeg mer om vi har ledig noen få plasser. Men på FJORTISUKENE er det fremdeles ledig plass !

Dere som har søkt om GRATIS RIDELEIR , vil få beskjed innen en ukes tid om dere er blant de heldige. Jeg skulle gjerne gitt plass til dere alle, men slik er det dessverre ikke. MEN det er lov prøve igjen neste år!

 

Til dere som har meldt dere på rideleir. Har du husket å betale?  Fristen for depositum har gått ut for lenge siden- og dere som er påmeldt de første ukene har fått giro på restbeløpet også. Dere siste får det innen kort tid.

Følg med på bloggen (og facebook) , om kort tid kommer info om RIDELEIRLEDERNE og RIDELEIRHESTENE . Veiforklaring, pakkeliste og annen info legges også ut her.

Dette skjer på Tajet fremover

DETTE SKJER PÅ TAJET FØR SOMMEREN :

  • Ridekurs – siste time for tirsdagselever i uke 23 og torsdagselever uke 24 .
  • TIL TIRSDAGSELEVER : 4.juni skal alle ri kl 17.30- 18.30
  • TA IGJEN- TIME : har du vært borte 1 eller flere ganger på dette ridekurset, får du mulighet til å ta igjen en time torsdag 6.juni kl 18.30 – møt opp!
  • SPRANG TIME og RIDETUR tirs 11.juni . kr 100,- for stallhjelpere, 200,- for andre. Påmelding.
  • SOMMERAVSLUTNING : torsdag 20.juni kl 17.00- 18.30 . Sprangkonkurranse, pussekonkurranse og pølsegrilling J 100,-  påmelding innen 15.juni.
  • RIDELEIR begynner søndag i uke 25 og det er da travle tider her. Likevel er det mulighet for å bestille ridetimer og turer innimellom. Ta kontakt! Og stalljenter som har lyst hjelpe til litt, kan sende meg en melding så avtaler vi nærmere.
  • HØST-KURSENE starter opp igjen uka etter skolestart. HUSK at du må melde deg på nå for å sikre deg plass på høstens kurs!

 

Stall Tajet   tlf 97598087     www.stalltajet.blogg.no    facebook  stall Tajet/ hunden for deg

[email protected]

 

farvel Fernando

Fernando har bodd på Tajet i over 20 år. Og dype spor har han satt etter seg.

Jeg husker veldig godt første gang jeg så han. En nydelig mørkegrå skimmel med kullsort man og hale. Stram i kroppen og med mye energi – jeg ble forelsket med engang.

Fernando ble kjøpt fra hestehandler Wahl i Røyken som 3 -åring. Han var welsh- araber krysning og ca 137 cm.  Han kom til Tajet sammen med halvbroren Kvikk.

Helene kjøpte Fernando av meg for ca 15 år siden, men han har hele tiden stått her -og vært en del av skolehestene før han ble pensjonert for noen år siden.

større personlighet enn denne gutten finnes nok ikke. Alltid snill, men med helt egne meninger om det aller meste. På ridetimene var han ekstremt lydig når jeg så på han -og ekstremt unnasluntrer bak min rygg 😉

De siste årene fikk han bestemme det meste – når han ville bli brukt litt, når han skulle være inne -eller ute og om han ville ha på dekken. Han var utrolig tydelig i sitt språk -og etter over 20 år sammen så trenger man ikke prate så tydelig lenger heller egentlig..

Mange her var veldig glade i Fernando, minnene om han er mange og savnet kommer til å bli stort. Likevel var det helt riktig å la han gå nå.

De siste dagene var han ganske dårlig. Med vann i bla lungene var det lite å gjøre.. Likevel var han glad og positiv med stor matlyst helt til det siste.

I går fikk han sovne inn borte på jordet. mens han spiste gress og hadde Helene og meg med seg.

Fernando og tanten hans Beauty

 

 

her står det litt mer om fernando fra en gammel blogg : https://stalltajet.blogg.no/1332323397_fernando.html