viktig beskjed om ridekurs

Det er fortsatt ikke lov å blande kommuner -eller ta imot elever over 20 år. så det blir endrede grupper frem til 15.april (og muligens lengre)
Slik blir gruppene denne uken (torsdag) og neste uke( tirs + tors)
Tirsdag
17.00 – 17.40 nybeg 2 (kun elever fra Modum! NB! Går dere på denne gruppen og hører til en annen kommune- ta kontakt)
17.45- 18.25 øve- 1 (kun elever fra Modum! NB! Går dere på denne gruppen og hører til en annen kommune- ta kontakt
Torsdag
17.00- 17.40 nybeg./ øvet- 1 lillebanen (kun elever fra Modum! NB! Går dere på denne gruppen og hører til en annen kommune- ta kontakt
17.00- 17.40 øvet storebanen (kun elever fra Ringerike ! NB! Går dere på denne gruppen og hører til en annen kommune- ta kontakt
17.45 – 18.25 videregående – kun elever fra Modum
18.30 øvet- 2 (kun elever fra Modum! NB! Går dere på denne gruppen og hører til en annen kommune- ta kontakt
INFO : Jeg har vært i kontakt med kommunelegen -og vi får holde ridekurs, men må endre på gruppeoppsettet. Gruppene er satt opp på bakgrunn av flertallet far kommunen innen gruppen. Dere som er fra andre kommuner enn Modum og Ringerike, ta kontakt så avtaler vi at dere kan ta igjen timene ved et senere tidspunkt dersom dette er ønskelig.
Annet : tøyler vaskes mellom hver rytter. Vi rir uten sal for å minske kontaktpunkter. Det er ikke mulighet for å låne hjelm og vest. Foreldre har fremdeles ikke adgang (Viktig dere informerer andre som evt følger barnet) . De som trenger leier kan nå oppleve at det blir noe venting og alternative aktiviteter ( vi har ikke lov å være mer enn ti på gruppa, så det blir vanskelig med medhjelpere) – vurdering av sikkerheten kommer alltid først.
Det er svært viktig at dere gir tilbakemelding i GOD TID dersom dere uteblir fra timen.
NB! Vi er nå på time 11 ( siste gang på kurset blir 20.mai. ) Vi håper vi får mulighet til å ha noen “ta -igjen-timer” etter dette for dere som har mistet timer pga korona. MEN dette er dessverre ikke noe vi kan bestemme nå, for alt kommer an på smittesituasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *