Rideleir-ledere 2021

Det å være leder på rideleir her på Tajet er både morsomt, slitsomt og lærerikt. Og det blir nok lett en vane..  Mange ledere kommer tilbake år etter år etter år… -og dette er noe jeg setter utrolig stor pris på! Både fordi det er veldig kjekt for meg å ha hjelpere som er godt kjent – men også fordi jeg gleder meg veldig til å tilbringe sommeren med disse flinke folkene!

Det er mange som har lyst til å bli ledere på Tajet. Hvert år får jeg mange henvendelser. Siden de fleste lederne fra året før velger å komme tilbake (de som har vært her lengst blir spurt først) er det som regel bare 1 eller 2 nye hvert år.  De som er stalljenter her og selv har vært på mange leire her blir oftest prioritert.

Jeg er stolt av å presentere årets gjeng :

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei, mitt navn er Kristine. Jeg er en 20 år gammel jente som har drevet med hest i 13 år. Sommeren 2020 solgte jeg min hest som jeg satset sprang med til fordel for studier. Jeg er nå straks ferdig med mitt 2. semester på statsvitenskapsstudiene jeg går på ved Universitetet i Oslo. Heldigvis har jeg mange bekjente med hest så jeg rir mye til tross for at jeg ikke eier min egen hest lenger. Første gang jeg kom til Stall Tajet var i 2011 og har siden vært med på det meste av arrangementer her. Denne sommeren blir min 8. sommer som leirleder sammen med Vilde og vi gleder oss masse til å bli kjent med deltagerne på uke 6!

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei! Jeg heter Vilde og er 21 år. Jeg begynte å ri på Stall Tajet i 2006, og har siden vært med på både kurs og rideleir. Jeg har en 4 år gammel hest som heter Penny, som har vært i mitt eie siden hun var føll. Ved siden av jobb og hest tar jeg opp fag for å senere studere veterinærmedisin. Dette blir mitt 8. år som leder, og jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med dere som kommer uke 6!

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei jeg heter Ida, er 15 år og har vært på Tajet i over 2 år nå. Jeg har tidligere hatt både Taja og Gladi fra Tajet på for før. Jeg skal være leder på uke 2 sammen med Vilde, dette er mitt første år som leder så jeg gleder meg masse til å møte dere alle sammen til sommeren.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg heter Vilde og er 13 år gammel. Jeg skal være leder uke to sammen med Ida. Jeg har vært på Tajet nesten 7 år nå så kjenner stedet, folka og hestene veldig godt. Jeg har ridd i ca 8 år og har hatt gullviva og Nikita på for her på Tajet . Dette blir mitt første år som leder og jeg gleder meg masse til det. Jeg trives veldig godt her og det håper jeg du kommer til og gjøre også.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei, jeg heter Cornelia og er 30år gammel. Jeg har drevet med hest siden jeg var 5 år gammel og vært fast gjenganger på Tajet siden 2001, først som deltaker, så som leder. For meg blir en sommer uten Tajet relativt tom og gleder meg til nok en uke som leder 😁 Vi sees på uke 3.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg heter Hanna, er 17 år. Har ridd i 9 år, alle årene på Tajet så er ganske godt kjent der. Jeg har vært med å ridd inn Nikita, jeg har også hatt Mundur på fór. Gleder meg veldig til å møte nye folk i sommer! Jeg skal være leder uke 1 sammen med Eirin og Eli.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg heter Maria Helene, er snart 19 år og kommer fra Hadeland. Jeg har drevet med hest siden jeg var ganske liten, både på rideskole og som fôrrytter. Jeg har ridd både sprang, dressur, litt feltritt og en del islandshest. Nå for tiden er jeg med å rir inn en islandshesthingst på fem år, i tillegg til at jeg passer en kaldblodshoppe som for øyeblikket går med føll. Utenom hest driver jeg litt med foto og en del med motor på fritiden, og til høsten begynner jeg læretiden som landbruksmekaniker. Dette blir tredje året mitt som leder, men jeg har også vært deltaker noen år tidligere. Jeg skal være leder i uke 5 og gleder meg masse til å møte både kjente og nye fjes.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei, jeg heter Tirill . Jeg er 14 år og begynner i 10. klasse nå etter sommeren. Jeg skal være leder uke 3 og 7. Gleder meg veldig! Jeg har ridd i 8 år nå, alle årene på Tajet.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei! Jeg heter Eirin  og er 18 og bor i Vikersund. Jeg går på Hønefoss VGs, der jeg går et 4-års med helse og oppvekst og er utplassert i hjemmetjenesten 2 dager i uka. Jeg har ridd siden jeg var liten, og har ridd på Tajet i snart 7 år og holdt meg der siden og trives veldig. Jeg har vært leder på Tajet 3 år tidligere og trives kjempe godt med det. Jeg er godt kjent med hestene og stedet. Og gleder meg kjempe masse til å være leder i sommer og bli kjent med nye fjes!

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Mitt navn er Stine og jeg er 23 år gammel. Jeg er datteren til Lene, og oppvokst på tajet. Nå bor jeg rett utenfor Hønefoss. Jeg studerer lærerutdanning i Drammen, og snart ferdig med 3 av 5 år der. Jeg eier hesten Carlin på 4 år, som nå er under innridning. Jeg har også en hund på snart 1 år som heter Ludvik. Gleder meg veldig til sommer og rideleir, og ser frem til å treffe både nye og kjente! Vi sees.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg heter Eli, er 17 år og går studie på Buskerud. Har ridd i åtte år på Tajet og vært med på noen leirer selv. Ellers gleder jeg meg veldig til å være leder i år med Eirin og Hanna og å bli kjent med dere. Ser fram til en bra uke!

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hei på dere. Jeg heter Kjersti og dette er mitt andre år som leder på sommerleir hos Lene her på Stall Tajet. Jeg er 51 år og jeg har ridd på kursene som heter Kjærringrytterne og vært med på mange fine turer de siste 5 årene. Foruten om å like hest, så liker jeg også godt hunder og har 3 stykker. I år skal jeg være sammen med Tiril på uke 7 og jeg gleder meg til å være sammen med dere og bli kjent med dere alle.

 

 

Dette var flesteparten av gjengen. Det kan også komme noen flere, litt avhengig av påmeldingen.

+ noen som hjelper til innimellom.  Iselin jobber jo også i stallen mesteparten av sommeren -og selv om hun mest jobber med hestene, så trår hun også til på leiren. Og siden hun er så godt kjent her, har hun også oversikt over det meste 🙂

 

Jeg, Lene er hovedleder på alle ukene .

– vi sees til sommeren! 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *