Info til rideleir-påmeldte

  Sommeren begynner å melde sin ankomst her på Stall Tajet. Noen av hestene har fått sommerdrakta på , mens andre nok må slite med vinterkåpa et par uker til 😉

Nå er det 1 måned igjen til sommerleir-start! Jeg gleder meg til tunet fylles av forventningsfulle barn og ungdom, til travle dager og sene kvelder – med hest og skravling og morsomme aktiviteter!  Jeg håper dere gleder dere like mye som meg.

Dere som er påmeldt skal nå ha fått både bekreftelse og depositumsregning på mail.  Giro på restbeløpet vil bli sendt ut i løpet av de nærmeste ukene.

Vi har fremdeles noen ledige plasser – så vi kjører derfor i gang en VERVEKAMPANJE ! Alle som får en venn til å melde seg på får en t- skjorte med Stall Tajet logo. Kampanjen gjelder fra 20.05 – 25.06 .  Den som melder seg på må skrive at den er tipset av deg 🙂

 

husk dette :

Ankomst på leiren er søndag mellom kl 16.30- 17.00.  Vi har dessverre ikke mulighet til å ta dere imot tidligere siden søndager er travle dager her. Si fra dersom du kommer med tog/buss, så kan vi hente deg i VIKERSUND.  Fredag er det avreise kl. 17.00  

NB! Under rideleiren vil alle deltagerne bli tatt bilder av. Disse brukes senere på nettsiden ol . samtykkeskjema må skrives under og tas med på leiren!

VIKTIG : HUSK  vi har dessverre ikke  muligheter for kostholds-tilrettelegging (eller at dere har med egen mat som må tilberedes )  eller ansvar for medisiner.  Det går fint an å komme selv om man er vegetarianer, men man må da regne med kosten denne uka blir noe kjedelig.  

All videre informasjon om leiren vil bli lagt ut her på bloggen – så følg med! 

 

Dere som reiser sammen får selvfølgelig sove på samme rom. 

På leiruka rir vi 2-3 ganger pr dag. Det er også aktiviteter utenom rideøktene. vi legger opp til at hele gruppen skal være mest mulig sammen og at ingen skal føle seg utenfor.

Det er lov å ha med telefon , men vi informerer om at det er regler for bruk av denne.

 

Vi har vanlig leirstandard med køyesenger, felles bad/wc og enkel (men barnevennlig) mat 🙂

Når du kommer må du ha med deg

  • samtykkeskjema for bading og bilder (kommer på bloggen her snart)
  • kvittering på betalt depositum og restbeløp

 

Pakkeliste blir lagt ut her rett før leirstart.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *