Endelig åpner vi igjen!

Endelig får vi starte kursene for alle igjen. Med strenge smittevern-tiltak som 1 meters avstand, antibac og desinfisering av utstyr skal dette gå fint!  Hestene liker meg ikke så godt om dagen for jeg går rundt og lukter hånd-sprit og klor 😉  så de sukker oppgitt når jeg kommer med vaskebøtta..

RIDEKURS

Endelig! Vi starter opp igjen neste uke (fra 12.mai)

Ryttere må ha med 1 medhjelper som skal være der til rytteren er på hesten.  Dersom rytter trenger leier må 1 fra husstand leie. NB! Nå som hestene ikke har gått på kurs på en stund kan det hende du trenger leier selv om du vanligvis ikke trenger det.

Publikum forbudt.         Ved behov for leietau skal de som henger PÅ bindestokken ute benyttes. Etter bruk skal de legges på BAKKEN.  Tøyler og stigbøyler/reimer desinfiseres mellom bruk.  Alle MÅ vaske/ sprite hender ved ankomst.  Det står antibac på bordet ved stallen.

Vi minner alle om å holde 1 meters avstand og ta hensyn til hverandre. Dersom du er forkjølet/ syk kan du dessverre ikke komme.

Det er nå EKSTRA VIKTIG at dere sier fra i god tid (helst 2 timer før) dersom du uteblir til en time.  Vi bruker ekstra lang tid på klargjøring av hester i disse dager -og det er kjedelig få beskjed når en hest står klar..

Vi gleder oss til å se deg igjen J

Klokkeslettene/ gruppene er som før korona. Spør om du er i tvil.  Velkommen!

[email protected]       tlf 97598087

Det er fremdeles vanskelige tider for oss  🙁  Fravær av inntekter disse ukene har vært merkbar. Og det er enda veldig uvisst om det blir mulig å avholde rideleir som planlagt.  De “flotte” titakspakkene politikerne drev og lovte var ikke mye verdt, vi fikk avslag på søknaden  (men prøver på nytt! ).  Vi har måttet selge noen hester for å dekke inn utgiftene – hestene må jo ha mat, hovslager og veterinær selv om inntektene er fraværende.  Så ganske triste tider – men vi klarer fremdeles å tenke fremover og være positive.

– det er iallefall helt supert at ridekursene starter igjen! – jeg gleder meg SÅ til å se dere alle igjen!

  • og i helgene er det RIDETURER  – håper du melder deg på !

Neste ridetur er LØRDAG 9.MAI  kl 11 for nybegynnere/litt øvede og kl 12 for dere med god erfaring.

One thought on “Endelig åpner vi igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *