Rideleirledere 2013

Jeg Lene er hovedleder på alle leirene. Jeg er 39 år.  Det er jeg som lager mat, underviser og passer på at folk og dyr har det bra på leiren.

Jeg bor i huset ved siden av ridebanene -og har dermed kort vei “hjem”.  Jeg er tilgjengelig for leirdeltagerne også på natte-tid om det skulle være noe.

I tillegg til meg bor det 3 andre voksne på gården.  (Min samboer Nils-Anders , min mor Brit og hennes mann Ivar)

Mine privathester er knabstruperen Linus (bilde) og islandshesten Hnakki.    (stum H for dere som lurer åssen man sier det..) 😉

 

UNGDOMSLEDERE

Hver uke er det 2-3 ungdomsledere på plass på Tajet. Disse er håndplukkede og felles for de alle er at de har vært på Tajet en årrekke og dermed er godt kjent her. De deler også min filosofi når det gjelder holdningen til mennesker og dyr, noe jeg synes er viktig.

Ungdomslederne har ansvar for å hjelpe leirdeltagerne med å ordne hester til timer, de hjelper til i undervisningen, leder noen kortere rideturer , hjelper til ved måltider og har ansvar for kveldsaktivitetene. De trøster og ordner opp hvis noe er ugreit og svarer på utallige spørsmål i løpet av uka.

 De er også tilgjengelige hele døgnet.

 

UKE 1

Anna er 20 år. Hun bor ikke så langt fra Tajet og har ridd her siden hun var 6 år.  På bildet ser dere henne med sin søster sin hest Ayuhwa som hun rir mye.

Dette blir 3.året Anna hjelper til her på leir.

Wilde er 22 år og storesøster til Anna. Hun har ridd på Tajet siden hun var 8 år. Wilde har hesten sin Ayuhwa (en appaloosakrysning på 6 år) her.

På bildet er Wilde sammen med Co som hun har hatt på for mange år tidligere.  Wilde vært leder her mange år.

 

UKE  2

Jenny er 15 år og kommer fra Lørenskog. Hun kom hit på leir for 1.gang for 7 år siden og etter det har hun vært her mye -på nesten alle leire + på besøk ellers.(Hun er nesten som en datter i huset).

På bildet er Jenny sammen med for-hesten sin , dølahoppa Gull-Stjerne.  Jenny har hjulpet til på noen av de kortere leirene tidligere.

Stine er 15 år og har ridd siden før hun kunne gå. Hun eier knabstruperen Magnus og sportsponnien Dee Jay (bildet).  Siden Stine bor på Tajet så hjelper hun også

til på noen av de andre ukene, selv om det er på uke 2 hun er fast leder i år. Hun har hjulpet til på leiren her i mange år allerede.

 

UKE  3   og 4 :

Miriam er 20 år og kommer fra Hole. Hun rei mye på Tajet som yngre og har vært innom her innimellom de siste årene.  Studier utenlands gjør at vi ser henne sjeldnere, men

desto koseligere blir det å ha henne som leder for 2. år på rad.

Cornelia er 22 år og kommer fra Hole. Hun var ganske liten da hun begynte på ridekurs på Tajet. Siden har hun vært her på en rekke rideleire helt til hun ble “for gammel”

og da isteden ble leder.  Dette er 4. året hun hjelper til på leir her.  Cornelia eier kaldblodshesten Bingo (bilde) .

UKE  5 :

Anne er 16 år og kommer fra Porsgrunn. Hun har vært fast innventar på nesten alle rideleirene på Tajet de siste 4 årene, hun er derfor godt kjent her.

På bildet ser dere henne sammen med krysningsponnien sin Connie.  Dette er første året Anne er leder på leir.

Ingrid er også 16 år og fra Porsgrunn. Hun er en av stamgjestene på Tajet som sammen med Anne har vært her veldig mye.

Her ser dere henne med welshponnien sin Moonlight.  Dette er 2.året Ingrid er leder.

 

UKE 6 :

Hedda er 17 år og kommer fra Lørenskog. Hun kom på leir hit for første gang for 7 år siden og har senere vært her mange mange ganger.

Hedda var leirleder også de 2 forrige årene.    På bildet er hun sammen med yndlinghesten på rideskolen der hun rei.

Hedda er 17 år og kommer fra Toten.  Hun har vært på leir her i mange år  og er godt kjent.  Dette er 3.året hun er leder.

Hun er eier av lipizzanerhoppa Capriola som dere ser på bildet her. 



2 thoughts on “Rideleirledere 2013

  1. Alle er så fine på bildene :)! Hehe Moonlight er ikke en Welsh Lene, han ligner veldig men er faltisk en dansk sportsponni ;))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *